Ελβετικό Μεγάλο Δίπλωμα στη Χορτοφαγική Μαγειρική Τέχνη
Culinary Arts Academy Switzerland
Πληροφορία κλειδί
Τοποθεσία πανεπιστημιούπολης
Port-Valais, Ελβετία
Γλώσσες
Αγγλικά
Μορφή μελέτης
Στην Πανεπιστημιούπολη
Διάρκεια
3 εξάμηνα
Βήμα
Πλήρης απασχόληση
Δίδακτρα
CHF 44.100 / per year
Προθεσμία εφαρμογής
Ζητήστε πληροφορίες
Πρωιμότερη ημερομηνία έναρξης
Ζητήστε πληροφορίες
Εισαγωγή
Εξερευνήστε τα οφέλη της χορτοφαγικής κουζίνας για την υγεία και μάθετε πώς να προετοιμάζετε εκλεκτά γεύματα για χορτοφάγους, μέσω της παρουσίασης, των αντικαταστάσεων συστατικών και των ζευγαριών κρασιών.
Τα κυριότερα σημεία του προγράμματος
Μάθετε πώς να δημιουργείτε και να μεταμορφώνετε οποιοδήποτε πιάτο σε χορτοφαγική γιορτή!
- Επιλέξτε ανάμεσα σε ένα από τα δύο προγράμματα χορτοφαγίας που υποστηρίζονται από τον κλάδο.
- Αποκτήστε τις δεξιότητες για να προετοιμάσετε εκλεκτά γεύματα για χορτοφάγους, κατακτώντας την παρουσίαση, τις αντικαταστάσεις συστατικών και τα ζευγάρια κρασιών.
- Μάθετε τα βασικά στοιχεία της εθιμοτυπίας στην υπηρεσία, τη σημασία της εξισορρόπησης της διατροφής και της υγείας και τα αυστηρά πρωτόκολλα υγιεινής.
- Ένα παγκόσμιας κλάσης γαστρονομικό πρόγραμμα που σας εξοπλίζει με τις τεχνικές δεξιότητες που χρειάζεστε για να γίνετε σεφ με αστέρι Michelin.
- Ανταλλαγές από κορυφαίους χορτοφάγους σεφ και εστιατόρια.
- Πτυχιούχος με:
- Ελβετικό Μεγάλο Δίπλωμα στη Χορτοφαγική Μαγειρική Τέχνη
Εκθεσιακός χώρος
Εισαγωγές
Διδακτέα ύλη
Δομή
Μάθετε τις βασικές πρακτικές πτυχές της χορτοφαγικής μαγειρικής και κατανοήστε την ανάπτυξη της χορτοφαγικής κουζίνας και την επιρροή άλλων διατροφικών απαιτήσεων μέσα από ένα από τα εξειδικευμένα μας μαθήματα χορτοφαγίας.
Έτος 1 - Ελβετικό Μεγάλο Δίπλωμα στη Χορτοφαγική Μαγειρική Τέχνη: Le Bouveret
Απόφοιτος με Ελβετικό Μεγάλο Δίπλωμα στη Χορτοφαγική Μαγειρική Τέχνη
Περίοδος 1: 11 εβδομάδες
- Βασικές αρχές της χορτοφαγικής και φυτικής μαγειρικής
- Ασφάλεια και Υγιεινή Τροφίμων
- Εισαγωγή στη Βιομηχανική Εμπειρία
- γαλλικά ή γερμανικά
Περίοδος 2: 11 εβδομάδες
- Χορτοφαγική και φυτική γκουρμέ κουζίνα
- Taste through Time: History and Culture of Vegetarian Cuisines and Plant-based Diets
- Εισαγωγή στις Vegan Τέχνες Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής
- Διατροφή, Υγεία και Ειδικές Διατροφές
- Εργασιακή επικοινωνία
- γαλλικά ή γερμανικά
Προαιρετική Πρακτική Άσκηση
- Ελβετία ή παγκοσμίως (4-6 μήνες) για την πίστα Swiss Grand Diploma
Περίοδος 3: 11 εβδομάδες
- Χορτοφαγικές Κουζίνες του Κόσμου
- Vegan Dessert Creations
- Χορτοφαγικές γαστρονομικές τάσεις: Ολόκληρα τρόφιμα, βιωσιμότητα και πέρα από αυτό
- Εκπαίδευση διαχείρισης κουζίνας και ηγεσίας
- γαλλικά ή γερμανικά
Πρακτική
- Ελβετία ή παγκοσμίως (4-6 μήνες) για Swiss Grand Diploma ή Bachelor's track
Έτος 1 - Δίπλωμα χορτοφαγικής μαγειρικής τέχνης: Le Bouveret
Απόφοιτος με δίπλωμα στη χορτοφαγική μαγειρική τέχνη
Περίοδος 1: 11 εβδομάδες
- Βασικά στοιχεία της χορτοφαγικής μαγειρικής
- Απαραίτητα για Vegan Ζαχαροπλαστεία & Επιδόρπια
- The Vegetarian Chef's Tool Kit
Περίοδος 2: 11 εβδομάδες
- Γκουρμέ χορτοφαγική κουζίνα
- Vegan Dessert Creations
- Ο Επαγγελματίας Σεφ
Προαιρετική Πρακτική Άσκηση
- Ελβετία ή εξωτερικό (4-6 μήνες) για Swiss Grand Diploma