Ελβετικό Μεγάλο Δίπλωμα στις Τέχνες Ζαχαροπλαστικής & Σοκολάτας
Culinary Arts Academy Switzerland
Πληροφορία κλειδί
Τοποθεσία πανεπιστημιούπολης
Port-Valais, Ελβετία
Γλώσσες
Αγγλικά
Μορφή μελέτης
Στην Πανεπιστημιούπολη
Διάρκεια
3 εξάμηνα
Βήμα
Πλήρης απασχόληση
Δίδακτρα
CHF 44.100 / per year
Προθεσμία εφαρμογής
Ζητήστε πληροφορίες
Πρωιμότερη ημερομηνία έναρξης
Ζητήστε πληροφορίες
Εισαγωγή
Κατακτήστε τις βασικές αρχές της μαγειρικής τέχνης και αναπτύξτε τον ουρανίσκο και τις αισθήσεις σας εξερευνώντας διαφορετικές τεχνικές, συστατικά και κουζίνες του κόσμου.
Τα κυριότερα σημεία του προγράμματος
Αναπτύξτε καινοτόμα εκθέματα
- Κατακτήστε τις βασικές αρχές της μαγειρικής τέχνης, αναπτύξτε τον ουρανίσκο και τις αισθήσεις σας εξερευνώντας διαφορετικές τεχνικές, συστατικά και κουζίνες του κόσμου.
- Ξεκινήστε μια πρακτική άσκηση σε οποιοδήποτε από τα κορυφαία ινστιτούτα ζαχαροπλαστικής στον κόσμο.
- Ένα παγκόσμιας κλάσης γαστρονομικό πρόγραμμα που σας εξοπλίζει με τις τεχνικές δεξιότητες που χρειάζεστε για να είστε κορυφαίος σεφ.
- Έμπειροι εκπαιδευτές σεφ.
- Πτυχιούχος με:
- Ελβετικό Μεγάλο Δίπλωμα στις Τέχνες Ζαχαροπλαστικής & Σοκολάτας
Εκθεσιακός χώρος
Εισαγωγές
Διδακτέα ύλη
Δομή
Ανακαλύψτε την τέχνη και την επιστήμη της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής δημιουργώντας μια ποικιλία από ζύμες, ψωμί, μπισκότα, μπισκότα, τάρτες, πίτες, κέικ και αλμυρά είδη.
Έτος 1: Le Bouveret
Περίοδος 1: 11 εβδομάδες
- Βασικές αρχές της κλασικής αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής
- Ασφάλεια και Υγιεινή Τροφίμων
- Εισαγωγή στη Βιομηχανική Εμπειρία
- γαλλικά ή γερμανικά
Περίοδος 2: 11 εβδομάδες
- Σοκολάτα Τέχνες
- Μοντέρνα επιδόρπια
- Taste through Time: History and Culture of Baking & Pastry Arts
- Διατροφή, Υγεία και Ειδικές Διατροφές
- Εργασιακή επικοινωνία
- γαλλικά ή γερμανικά
Προαιρετική Πρακτική Άσκηση
- Ελβετία ή εξωτερικό (6 μήνες) για Swiss Grand Diploma
Περίοδος 3: 11 εβδομάδες
- Από την ιδέα στο αριστούργημα – Θεωρία
- Από την ιδέα στο αριστούργημα – Πρακτικό
- Baking & Pastry: Τάσεις, Έννοιες και Καινοτομίες
- Διαχείριση και ηγεσία κουζίνας
- γαλλικά ή γερμανικά
Πρακτική
- Ελβετία ή εξωτερικό (6 μήνες)