Επίπεδο 2: ενδιάμεσο - σωστή μαγείρεμα στο σπίτι
Cookery School at Little Portland Street
Πληροφορία κλειδί
Τοποθεσία πανεπιστημιούπολης
London, Ηνωμένο Βασίλειο
Γλώσσες
Αγγλικά
Μορφή μελέτης
Στην Πανεπιστημιούπολη
Διάρκεια
Ζητήστε πληροφορίες
Βήμα
Πλήρης απασχόληση
Δίδακτρα
Ζητήστε πληροφορίες
Προθεσμία εφαρμογής
Ζητήστε πληροφορίες
Πρωιμότερη ημερομηνία έναρξης
Ζητήστε πληροφορίες
Υποτροφίες
Εξερευνήστε ευκαιρίες για υποτροφίες για να βοηθήσετε στη χρηματοδότηση των σπουδών σας
Εισαγωγή
Ενδιάμεσο μας - Δεξιότητες σωστή Home Cooking μάθημα διαρκεί ένα βράδυ την εβδομάδα για έξι εβδομάδες. Αν θα θέλατε μια πιο εντατική εκδοχή αυτού του μαθήματος, προσφέρουμε επίσης μία Ενδιάμεση Εντατικό Πρόγραμμα, το οποίο λειτουργεί εντατικά πάνω από τρεις ημέρες.
Δάσκαλος περιοχές της μαγειρικής που θεωρούνται συχνά δύσκολο και να πάρει μερικά καταπληκτικά συνταγές κατά μήκος του τρόπου. Στην ενδιάμεση μάθημα μαγειρικής, θα αποκτήσουν μια πολύ καλή κατανόηση και την επισκόπηση του κάθε θέματος που καλύπτεται. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να ζητήσει από όλες τις ερωτήσεις που έχετε πάντα ήθελε να ζητήσει και να δοκιμάσετε αλάνθαστη τεχνικές μας για τον εαυτό σας.
Αφού δοκιμάσετε τις τεχνικές, μπορείτε να πάρετε για να φάει το φαγητό που έχει μαγειρευτεί κατά τη διάρκεια της κατηγορίας (επαρκές για ένα ελαφρύ γεύμα), συνοδεύονται από κρασί. Πρέπει επίσης να παρέχουν κάρτες συνταγή για να πάρετε μαζί σας.
1η Συνεδρία - Κρέας και πουλερικά
Μάθετε πώς να επιλέξετε το κρέας σας και ποια κομμάτια κρέατος ταιριάζουν καλύτερα σε ένα συγκεκριμένο είδος μαγειρέματος. Θα κάνετε ψητό πάπια στήθη με φρέσκια σάλτσα πορτοκαλιού, κοκκινιστό φραγκόκοτες, το βόειο κρέας ψητό και Yorkshire πουτίγκα, ένα νόστιμο Προβηγκίας αρνί στιφάδο, κοτόπουλο πατέ συκωτιού, αλλά και να μάθουν πώς να κοτόπουλο της ώρας και ψησταριά κοτόπουλο.
Ενότητα 2 - Ψωμί
Θα μάθετε τις βασικές τεχνικές που απαιτούνται για να κάνουν τις όμορφες ψωμί. Μόλις έχουν δείξει πώς να αναμίξει, ζυμώνουν, να αυξηθεί και να αποδείξει τη ζύμη σας, θα είστε σε θέση να κάνει μια βασική άσπρο ψωμί, σιτοβολώνας ψωμί, ένα παραδοσιακό chollah, ψωμί κανέλα, πικάντικο ζεστό σταυρό ψωμάκια, σταρένιο ψωμί, muffins φρούτα, τηγανίτες και βουτήματα.
Ενότητα 3 - ψαριών και οστρακοειδών
Μάθετε πώς να επιλέξετε τα πιο φρέσκα ψάρια και να την προετοιμάσει για το μαγείρεμα. Από το ψήσιμο στη σχάρα στη λαθροθηρία, στον ατμό για τηγάνισμα, θα ελέγξουν τις διάφορες μεθόδους για το μαγείρεμα ψαριών. Σε αυτή την κατηγορία, θα κάνετε ένα καλαμάρι στιφάδο, Pollock με μαύρο βούτυρο, Moulès mariniere, ψητά μοναδικός, griddled χτένια με ανατολίτικη σάλτσα, γαρίδες στη σχάρα με πράσινη σάλτσα και τα ψάρια κέικ.
Ενότητα 4 - Τούρτες
Μάθετε τους πιο σημαντικούς κανόνες για την επιτυχή ψήσιμο κέικ και να αποκτήσουν ένα όμορφο και ποικίλο ρεπερτόριο κέικ. Η κατηγορία αυτή περιλαμβάνει κέικ του διαβόλου τροφίμων, ένα κέικ σοκολάτας και αμυγδάλου, ένα κέικ πορτοκαλιού, βασική παντεσπάνι, κέικ μελιού, κέικ καρότου, κέικ με φρούτα και ένα κέικ λεμονιού.
Συνεδρία 5 - Σάλτσες
Θα κάνετε μια ποικιλία από σάλτσες, αλμυρά και γλυκά, για να συνοδεύσει τις άλλες συνταγές που έχετε μάθει. Θα κάνετε πλούσια σάλτσα σοκολάτας, κρέμα ζαχαροπλαστικής, κρέμα Anglaise, σάλτσα puttanesca, σάλτσα ντομάτας, σάλτσα μπεσαμέλ, πράσινο salsa, πέστο, σάλτσα béarnaise, σάλτσα Ολλανδική, μια μείωση κόκκινων κρασιών, μια aioli και μαγιονέζα.
Ενότητα 6 - Ζαχαροπλαστικής
Σε αυτή την κατηγορία, θα ελέγξουν τις τεχνικές που απαιτούνται για να είναι σε θέση να κάνει τέλεια ζύμη. Από choux να shortcrust, από πατέ sucree σε ρουφηξιά, θα έρθει μακριά με όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για να κάνει νόστιμα γλυκά του χρόνου και του χρόνου πάλι. Στη συνέχεια θα χρησιμοποιήσετε ζύμη σας για να κάνετε μηλόπιτα, λαχανικών πίτα, παραδοσιακές πίτες της Κορνουάλης, καλαμάκια τυρί, Palmiers και προφιτερόλ.
Σχετικά με το Σχολείο
Ερωτήσεις
Παρόμοια Μαθήματα
Ελβετικό Μεγάλο Δίπλωμα στη Χορτοφαγική Μαγειρική Τέχνη
- Port-Valais, Ελβετία
Ελβετικό Μεγάλο Δίπλωμα στη Μαγειρική Τέχνη
- Port-Valais, Ελβετία
Gran Chef Diploma
- Barcelona, Ισπανία