Επαγγελματικό προηγμένο δίπλωμα στην ιταλική ζαχαροπλαστική
CAST Alimenti
Πληροφορία κλειδί
Τοποθεσία πανεπιστημιούπολης
Brescia, Ιταλία
Γλώσσες
Ιταλικός
Μορφή μελέτης
Στην Πανεπιστημιούπολη
Διάρκεια
8 μήνες
Βήμα
Πλήρης απασχόληση
Δίδακτρα
Ζητήστε πληροφορίες
Προθεσμία εφαρμογής
Ζητήστε πληροφορίες
Πρωιμότερη ημερομηνία έναρξης
Ζητήστε πληροφορίες
Υποτροφίες
Εξερευνήστε ευκαιρίες για υποτροφίες για να βοηθήσετε στη χρηματοδότηση των σπουδών σας
Εισαγωγή
Ο Σεφ Ζαχαροπλαστικής, η Εμπειρία, το Πάθος και η Νεωτερικότητα
Η αγορά εργασίας απαιτεί ολοένα και περισσότερο επιστροφή στα επαγγέλματα που συνδέονται με τη χειροτεχνία και τη δημιουργικότητα και ασφαλώς ο αρχιμάγειρας ζαχαροπλαστικής καθιερώνεται ως ένα από τα επαγγέλματα που ξέρουν να εκφράζουν αυτά τα χαρακτηριστικά στο υψηλότερο επίπεδο.
Η επιλογή του Επαγγελματικού Προχωρημένου Διπλώματος στο CAST Alimenti μια εμπειρία άνω των 20 ετών και πάνω από 30.000 ώρες πρακτικής άσκησης, η οποία επέτρεψε σε εκατοντάδες νέους να βρουν δουλειά στον τομέα της ζαχαροπλαστικής.
Το μάθημα σχεδιάστηκε για να προσφέρει άριστα αποτελέσματα όσον αφορά τη γνώση, τις χειρωνακτικές δεξιότητες και τις επαγγελματικές τεχνικές, οι οποίες αποτελούν ουσιαστικές και απαραίτητες προϋποθέσεις για την αγορά εργασίας, σε σύντομο χρονικό διάστημα και με τις μέγιστες διδακτικές μεθόδους.
Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στις πρακτικές δραστηριότητες, στις χειρωνακτικές δεξιότητες και στην οργάνωση της εργασίας, χάρη στη συνεχή υποστήριξη στην τάξη υψηλού προφίλ δασκάλων και δασκάλων, σε εργαστήρια εξοπλισμένα με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και τεχνολογίες. Προστίθεται σε αυτό και η εξατομικευμένη πρακτική σε πολύ επιλεγμένες δομές, συνοδευόμενη από ακούρατη φροντίδα και προσοχή προς τους μαθητές και την προσωπική τους επαγγελματική συμπεριφορά.
Προγραμματίζονται σε βάθος συναντήσεις με τους μεγάλους κυρίους και εξειδικευμένες παρεμβάσεις για να συμβαδίσουν με τις εποχές, να μάθουν για νέα προϊόντα και νέους εμπορικούς τύπους.
Τα δυνατά μας
- Συνεχής πρακτική
- Ο αριθμός είναι κλειστός για να εγγυηθεί μια εξαιρετική σχέση δασκάλου-φοιτητή
- Εργαστήρια με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας με μεμονωμένους σταθμούς εργασίας
- Προσομοίωση καταστάσεων εργασίας
- Ατομική και ομαδική εργασία
- Υλικό πολυμέσων
- Πρακτική άσκηση σε κορυφαίες εταιρείες υποδοχής
- Ξεναγήσεις και εκπαιδευτικές εκδρομές
- Υποστήριξη με την πάροδο του χρόνου μέσω επαγγελματικής επικαιροποίησης της εξειδίκευσης
Διάρκεια
- 16 εβδομάδες στην τάξη
- 16 εβδομάδες πρακτικής άσκησης σε ιταλική εταιρεία
- 4 ημέρες τελικών εξετάσεων
Το μάθημα απευθύνεται σε
Όλοι όσοι θέλουν να μάθουν ή να τελειοποιήσουν τη δουλειά του chef, αποκτούν χειρωνακτικές δεξιότητες και κατανοούν τις οργανωτικές και διαχειριστικές πτυχές μιας εργαστηριακής και επιχειρηματικής δραστηριότητας.
Επιλεξιμότητα για συμμετοχή στο πρόγραμμα CAST Alimenti στην Ιταλία
- Πρέπει να έχετε επίπεδο Α2 στην ιταλική γλώσσα (για καλύτερη κατανόηση της Ιταλικής Ζαχαροπλαστικής & δημιουργία ευρύτερης ευκαιρίας εργασίας).
- Πρέπει να έχει καλές δεξιότητες επικοινωνίας στην αγγλική γλώσσα.
- Πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών.
- Πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός για να ξεκινήσει μια καριέρα στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών.
- Πρόθυμοι να μάθουν μια άλλη ξένη γλώσσα και τον τρόπο ζωής.
Πιστοποιητικά που έχουν εκδοθεί
- Πιστοποιητικό Συμμετοχής (5 αστέρια στα πιο άξιζε)
- Πιστοποιητικό HACCP
- Πιστοποιητικό ασφάλειας στο χώρο εργασίας
- Πιστοποιητικό δεξιοτήτων που αποκτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Επαγγελματικών Προσόντων (European Qualifications Framework - EQF) που εκδίδεται από την περιφέρεια της Λομβαρδίας και ισχύει σε ολόκληρη την Ευρώπη για το προφίλ του Επιπέδου Ζαχαροπλαστικής Επιπέδου EQF: 3
Στόχοι
- Κάντε μια μεγάλη ποικιλία από κλασικά και μοντέρνα προϊόντα ζαχαροπλαστικής χρησιμοποιώντας τις τεχνικές των μεγάλων δασκάλων.
- Διαχειριστείτε την εργασία σας αυτόνομα και αποτελεσματικά, χάρη σε ώρες πρακτικής άσκησης και προσομοίωσης εργασίας στην εταιρεία.
- Γνωρίστε τον πιο προηγμένο εξοπλισμό και τη σωστή χρήση του.
Τα περιεχόμενα
- Η ιστορία της ζαχαροπλαστικής και η εξέλιξη της επαγγελματικής φιγούρας του ζαχαροπλάστη.
- Η οργάνωση ζαχαροπλαστείου: χώροι, μηχανήματα, εξοπλισμός, εργαλεία και επαγγελματική ενδυμασία.
- Πρώτες ύλες σε είδη ζαχαροπλαστικής.
- Οι αρχές της καλής πρακτικής υγιεινής.
- Τεχνική και πρακτική παραγωγή της ζύμης, μετασχηματισμό και συντήρηση.
- Τα κλασικά και σύγχρονα ιταλικά προϊόντα ζαχαροπλαστικής: επιδόρπια, ζαχαροπλαστεία mignon, κλασικά και μοντέρνα κέικ, ψημένα και γεμιστά.
- Διογκωτικά και προσυμπιεσμένα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένης της πανεττόνης.
- Σοκολάτα και προϊόντα σοκολάτας και ζαχαροπλαστικής.
- Κρύα παρασκευάσματα και παγωτό σε ζαχαροπλαστική.
- Αλμυρές ζύμες.
- Ψωμί σε ζαχαροπλαστική και υγιεινά αρτοσκευάσματα.
- Διακόσμηση ζαχαροπλαστικής, αισθητική παρουσίαση και σχεδιασμός κέικ
- Προσομοιώσεις διαχείρισης ζύμης, προετοιμασίες, αποθήκευση, φινίρισμα και πωλήσεις με πρακτικές δοκιμές.
Γιατί να επιλέξετε το CAST Alimenti
- Λόγω της ιστορίας μας: γεννήσαμε το 1997.
- Λόγω των μεγάλων δασκάλων που διδάσκουν στις αίθουσες διδασκαλίας.
- Λόγω του σωστού δικτύου επαφών στο πλαίσιο των ευκαιριών απασχόλησης.
- Επειδή είμαστε η σχολή παγκόσμιων πρωταθλητών: διδάσκουμε την αριστεία.
- Λόγω του διεθνούς κύρους μας.
- Το 80% των σπουδαστών βρίσκει εργασία στον τομέα, χάρη στην υπηρεσία απόσπασης θέσεων εργασίας που προορίζεται για όσους φοιτούν στο σχολείο.
Σχετικά με το Σχολείο
Ερωτήσεις
Παρόμοια Μαθήματα
Ελβετικό Μεγάλο Δίπλωμα στις Τέχνες Ζαχαροπλαστικής & Σοκολάτας
- Port-Valais, Ελβετία
Συνεργάτης Επιστημών Αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικής
- Oakland, Ηνωμένες Πολιτείες
Δίπλωμα Διοίκησης Τεχνών Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής
- Online Canada
- Toronto, Καναδάς