Keystone logo

Θερινό μάθημα Προγράμματα σε Μαγειρική Τέχνη 2024

Φίλτρα

Θερινό μάθημα Προγράμματα σε Μαγειρική Τέχνη

Οι μαθητές που θέλουν να τελειώσει το πτυχίο τους γρήγορα, μπορεί να θέλετε να εξετάσει τη λήψη μια σειρά μαθημάτων το καλοκαίρι. Τα προγράμματα αυτά έχουν σχεδιαστεί για να διδάξει επιπλέον κατάρτισης και των δεξιοτήτων κατά τη διάρκεια των μηνών, όταν οι περισσότεροι μαθητές να κάνουν ένα διάλειμμα. Τα Θερινά μαθήματα προσφέρονται σε μια σειρά από διαφορετικά θέματα.

Τι είναι τα θερινά μαθήματα στη Μαγειρική Τέχνη; Αυτό το πρόγραμμα είναι ανοιχτό για τη φιλοξενία ή μαγειρική φοιτητές, ή επιχειρηματίες που θέλουν να ανοίξουν ένα εστιατόριο. Κάθε πρόγραμμα θα ποικίλλουν, αλλά οι μαθητές θα πάρουν συνήθως την ευκαιρία να γνωρίσουν και να ασκήσει τις βασικές τεχνικές μαγειρικής σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον μαγειρική. Τα θέματα μπορούν να περιλαμβάνουν τις βασικές αρχές των τεχνικών ζαχαροπλαστικής, τα πουλερικά και το κρέας, τα ψάρια και τα θαλασσινά, τα λαχανικά, και τις κουζίνες των διαφορετικών πολιτισμών. Μερικά προγράμματα μπορούν επίσης να προσφέρουν εκδρομές ή ειδικά μαθήματα.

Οι μαθητές που λαμβάνουν αυτή την πορεία να επωφεληθούν από το γεγονός ότι παίρνουν για να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία σε μικρές ομάδες.Μπορούν να είναι σε θέση να αποφοιτήσουν νωρίτερα από άλλους συμμαθητές, και οι δεξιότητες που θα αντληθούν θα τους βοηθήσουν στη μελλοντική τους σταδιοδρομία.

Τα δίδακτρα και τα τέλη που σχετίζονται με τη λήψη μια σειρά μαθημάτων το καλοκαίρι θα διαφέρουν σημαντικά με βάση το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Η φήμη των απαιτήσεων του σχολείου και ειδικού προγράμματος είναι παράγοντες που πρέπει να εξεταστούν. Οι φοιτητές ενθαρρύνονται να έρθετε σε επαφή με το σχολείο για να μάθετε τι κόστος θα πρέπει να συμμετέχουν.

Οι μαθητές που λαμβάνουν τα θερινά μαθήματα σε μαγειρική τέχνη μπορεί να έχουν ήδη μια θέση εργασίας στη βιομηχανία μαγειρικής. Αυτή η πορεία και επιπλέον εκπαίδευση θα βοηθήσει αυτούς τους μαθητές, και εκείνων που δεν εργάζονται επί του παρόντος στη βιομηχανία, βρείτε σταδιοδρομία στις μαγειρικές τέχνες. Τίτλοι των θέσεων εργασίας μπορεί να περιλαμβάνουν σεφ ζαχαροπλαστικής, τροφοδότης, executive chef, sommelier και. Άλλες ευκαιρίες σταδιοδρομίας μπορεί να περιλαμβάνει τους συγγραφείς τροφίμων ή κριτικούς, την ανάπτυξη των προϊόντων, των χονδρεμπόρων, και γαστρονομικές εκπαιδευτές.

Χρησιμοποιήστε το online βάση δεδομένων μας για να αναζητήσετε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε άμεσα με το γραφείο εισδοχή του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας τη φόρμα προβάδισμα.