Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών στη Μαγειρική Τέχνη
Fox Valley Technical College
Πληροφορία κλειδί
Τοποθεσία πανεπιστημιούπολης
Appleton, Ηνωμένες Πολιτείες
Γλώσσες
Αγγλικά
Μορφή μελέτης
Στην Πανεπιστημιούπολη
Διάρκεια
2 - 3 χρόνια
Βήμα
Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης
Δίδακτρα
USD 6.600 / per year *
Προθεσμία εφαρμογής
07 Jun 2024
Πρωιμότερη ημερομηνία έναρξης
Aug 2024
* εκτιμώμενο κόστος
Εισαγωγή
Εάν θέλετε να ανεβάσετε την αγάπη σας για τη μαγειρική στο επόμενο επίπεδο, μια καριέρα στις μαγειρικές τέχνες μπορεί να είναι κατάλληλη για εσάς. Θα μάθετε πώς να ετοιμάζετε σούπες, κρέατα, λαχανικά και επιδόρπια καθώς και σάλτσες, συνοδευτικά και σαλάτες. Θα μάθετε τι χρειάζεται για να συντονίσετε και να κατευθύνετε την εργασία του προσωπικού της κουζίνας – από τον προγραμματισμό του μενού και την αγορά προμηθειών μέχρι την τελική παρουσίαση. Επιπλέον, μπορείτε να διαχειριστείτε τους προϋπολογισμούς και να συντονίσετε την προετοιμασία του φαγητού με την υπηρεσία. Είτε θέλετε να εργαστείτε σε ένα τοπικό καφέ είτε έχετε τη δική σας εξαιρετική εστίαση, αυτό το πρόγραμμα (που προσφέρεται σε τυπική ή ταχεία μορφή) θα σας δώσει τη βάση που χρειάζεστε.
Διαπίστευση
Αυτό το πρόγραμμα είναι διαπιστευμένο από την Αμερικανική Μαγειρική Ομοσπονδία (ACF). Σε αυτό το πρόγραμμα, θα αποκτήσετε πιστοποίηση υγιεινής ServSafe από την Εθνική Ένωση Εστιατορίων, Πιστοποίηση Υπεύθυνων Ποτών, Πρώτες Βοήθειες της Αμερικανικής Καρδιολογικής Εταιρείας, πιστοποίηση CPR & AED και θα δικαιούστε να αποκτήσετε τον βαθμό του Πιστοποιημένου Μαγειρικού από την Αμερικανική Μαγειρική Ομοσπονδία.
Εκθεσιακός χώρος
Εισαγωγές
Υποτροφίες και Χρηματοδότηση
Υπάρχουν πολλές επιλογές υποτροφιών. Ελέγξτε τον ιστότοπο του ινστιτούτου για περισσότερες πληροφορίες.
Διδακτέα ύλη
Τεχνικές Σπουδές
- Εισαγωγή στην φιλοξενία
- Μαγειρικές Βασικές Αρχές
- Αποχέτευση για Λειτουργίες Υπηρεσιών Τροφίμων
- Διατροφή για Μαγειρικές Τέχνες
- Μαγειρικές Εφαρμογές
- Μαγειρικά Ιδρύματα
- Αναγνώριση κρέατος
- Πρώτες Βοήθειες/ΚΑΡΠΑ, Αρχές και Πρακτικές
- Μαγειρική Πρακτική Άσκηση
- Βασικά στοιχεία ψησίματος
- Ποσότητα Μαγείρεμα
- Τεχνικές ψησίματος
- Μαγείρεμα σύντομης παραγγελίας
- Πωλήσεις και Προώθηση Φιλοξενίας
- Έλεγχος Φιλοξενίας
- Ανάπτυξη Μαγειρικών Δεξιοτήτων
- Λειτουργία Εστιατορίου – Προετοιμασία
- Λειτουργία εστιατορίου – Service
- Έλεγχοι κόστους τροφίμων, ποτών και εργασίας
Γενικές σπουδές
- Γραπτή επικοινωνία
- Προφορική / Διαπροσωπική Επιτροπή
- Μαθηματικά w Business Apps
- Εισαγωγή στην Κοινωνιολογία
- Εισαγωγή στην Ψυχολογία
Προτεινόμενες επιλογές
- Ασιατική Κουζίνα
- ευρωπαϊκή κουζίνα
- Γλυπτική στον πάγο
- Τοπικά, βιώσιμα και βιολογικά προϊόντα διατροφής
- Λατινοαμερικάνικη κουζίνα
- Διαγωνισμός Μαγειρικής
- Catering και Ειδικός Σχεδιασμός Εκδηλώσεων
- Ανάπτυξη ιδέας φιλοξενίας
- Ισπανικά 1
Αποτέλεσμα προγράμματος
- Αναλύστε τις οικονομικές πληροφορίες της υπηρεσίας τροφίμων
- Εφαρμόστε τις αρχές της διατροφής
- Εφαρμόστε τις αρχές ασφάλειας και υγιεινής στις λειτουργίες υπηρεσιών εστίασης
- Επιδείξτε μαγειρικές δεξιότητες
- Διαχειριστείτε τις λειτουργίες εξυπηρέτησης τροφίμων
- Σχέδιο μενού
- Συσχετίστε τις λειτουργίες της υπηρεσίας τροφίμων με τη βιωσιμότητα
Δίδακτρα προγράμματος
Ευκαιρίες καριέρας
- Αρτοποιός.
- Επίσημος Σεφ.
- Υπεύθυνος εστίασης.
- Εκτελεστικός Σεφ.
- Αρχιμάγειρος.
- Ζαχαροπλάστης.
- Υπεύθυνος Εστιατορίου/Εξυπηρέτησης Φαγητού.
- Sous Chef.