Ιταλικό πρόγραμμα ζυμαρικών
ALMA - The School of Italian Culinary Arts
Πληροφορία κλειδί
Τοποθεσία πανεπιστημιούπολης
Parma, Ιταλία
Γλώσσες
Αγγλικά
Μορφή μελέτης
Στην Πανεπιστημιούπολη
Διάρκεια
3 εβδομάδες
Βήμα
Πλήρης απασχόληση
Δίδακτρα
EUR 4.900 / per course *
Προθεσμία εφαρμογής
Ζητήστε πληροφορίες
Πρωιμότερη ημερομηνία έναρξης
08 May 2024
* Από 4.900€ σε 3.900€ ΜΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ
Εισαγωγή
3 εβδομάδες σχολικών μαθημάτων, επιδείξεων και πρακτικών συνεδριών + προαιρετική πρακτική άσκηση
Αυτό το μοναδικό μάθημα θα προσφέρει στους σπουδαστές τη δυνατότητα να εισέλθουν στον κόσμο της ιταλικής παραγωγής ζυμαρικών, μαθαίνοντας συγκεκριμένες τεχνικές τόσο για τα ξηρά όσο και για τα φρέσκα ζυμαρικά, καθώς και πώς να ασχολούνται με την παραγωγή για απευθείας πωλήσεις και υπηρεσίες εστίασης.
Αυτή είναι η τέλεια ευκαιρία για όλους τους ξένους φοιτητές που επιθυμούν να μάθουν τις τεχνικές παρασκευής και παραγωγής ζυμαρικών τόσο για το εργαστήριο φρέσκων ζυμαρικών όσο και για την τροφοδοσία, ώστε να αποκτήσουν μια πραγματική εμπειρία επαγγελματισμού και να κάνουν ένα βήμα προς την επιχειρηματικότητα στον κλάδο.
Θέλετε να μάθετε περισσότερα ή εξακολουθείτε να έχετε αμφιβολίες σχετικά με το ποιο πρόγραμμα λειτουργεί καλύτερα για εσάς;
Κλείστε την προσωπική σας συνάντηση 1 προς 1 για online προσανατολισμό στην ιστοσελίδα μας!
Θα έχετε τη δυνατότητα να οργανώσετε μια κλήση μέσω Skype ή WhatsApp με την ομάδα υποδοχής μας και να θέσετε τις ερωτήσεις σας. Μια ευκαιρία να μάθετε περισσότερα για την εκπαιδευτική πορεία και τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων, καθώς και για τις πρόσθετες υπηρεσίες που προσφέρει το σχολείο.
Απολαύστε την Εικονική μας Ημέρα Άνοιξης
Με απόλυτη ασφάλεια, συνδεόμενοι από τον υπολογιστή ή το smartphone του σπιτιού σας, θα είστε σε θέση να "εισέλθετε" εικονικά στη Σχολή, να ακούσετε ζωντανά την παρουσίαση του μαθήματος από το προσωπικό μας και να τους κάνετε όλες τις ερωτήσεις που θέλετε.
Ευκαιρίες καριέρας
- Catering & Εστιατόρια
- Φρέσκα ζυμαρικά & συναφή εργαστήρια
- Αυτοαπασχολούμενες δραστηριότητες
Εκθεσιακός χώρος
Διδακτέα ύλη
Δομή Μαθήματος
- Πλήρης απασχόληση
- 5 ημέρες την εβδομάδα
- 3 εβδομάδες επίδειξης και πρακτικές συνεδρίες
- Φάση πρακτικής άσκησης: προαιρετική και ενεργοποιείται κατά την κρίση του Διευθυντή Εκπαίδευσης κατά την αξιολόγηση της πορείας της φάσης κατοικίας
Περιεχόμενα
- Ζυμαρικά φρέσκα, ξηρά, γεμιστά
- Χειροποίητα ζυμαρικά
- Παρασκευή ζυμαρικών με επαγγελματικά μηχανήματα
- Στέγνωμα, παστερίωση και διάρκεια ζωής
- Ιστορικό υπόβαθρο για τα ζυμαρικά
- Ρύθμιση, καθαρισμός και συντήρηση μηχανημάτων
- Η διαδικασία παραγωγής, το κόστος τροφίμων και η διαχείριση απορριμμάτων
- Συσκευασία
- Δημιουργήστε και εξοπλίστε ένα εργαστήριο φρέσκων ζυμαρικών
- Μαγείρεμα ζυμαρικών
- Δείπνο ιταλικού εστιατορίου – μαθήματα ζυμαρικών