Συνεργάτης Τεχνών στις Μαγειρικές Τέχνες
Glendale Community College
Πληροφορία κλειδί
Τοποθεσία πανεπιστημιούπολης
Glendale, Ηνωμένες Πολιτείες
Γλώσσες
Αγγλικά
Μορφή μελέτης
Στην Πανεπιστημιούπολη
Διάρκεια
2 χρόνια
Βήμα
Πλήρης απασχόληση
Δίδακτρα
Ζητήστε πληροφορίες
Προθεσμία εφαρμογής
Ζητήστε πληροφορίες
Πρωιμότερη ημερομηνία έναρξης
Ζητήστε πληροφορίες
* 5.000 $ - 10.000 $ ετησίως
Υποτροφίες
Εξερευνήστε ευκαιρίες για υποτροφίες για να βοηθήσετε στη χρηματοδότηση των σπουδών σας
Εισαγωγή
CULIN 111 Βασικές αρχές επαγγελματικής μαγειρικής 1
(πρώην προετοιμασία φαγητού)
4 μονάδες
Το Culinary Arts 111 παρέχει μια εισαγωγή και εφαρμογή των αρχών της προετοιμασίας φαγητού για τον καταναλωτή από επαγγελματίες. Το μάθημα δίνει έμφαση στην πρακτική μαγειρική, δοκιμή και αξιολόγηση για να διδάξει επαγγελματικές μαγειρικές τεχνικές. Το μάθημα τονίζει επίσης πώς τα συστατικά και οι μαγειρικές διαδικασίες επηρεάζουν τα αποτελέσματα των προϊόντων.
Διάλεξη 1,5 ώρες. Εργαστήριο 7,5 ώρες.
Προαπαιτούμενο: Κανένα.
Μεταφορά πίστωσης: CSU
CULIN 112 Βασικές αρχές επαγγελματικής μαγειρικής 2
4.0 Μονάδες
Το CULIN 112 είναι συνέχεια των μαγειρικών τεχνών 111. Είναι η εισαγωγή και εφαρμογή των αρχών της προετοιμασίας φαγητού. Το μάθημα δίνει έμφαση σε υψηλά πρότυπα παραγωγής, ελκυστική εξυπηρέτηση, χρήση κατάλληλου εξοπλισμού και αποτελεσματική χρήση του χρόνου. Το μάθημα τονίζει επίσης την απλοποίηση της εργασίας, τις διατροφικές απαιτήσεις και την προετοιμασία εξειδικευμένων τροφίμων.
Διάλεξη 1,5 ώρες Εργαστήριο 7,5 ώρες.
Προαπαιτούμενο: CULIN 111 ή ισοδύναμο.
Μεταφορά πίστωσης: CSU
CULIN 113 Θεσμικές πρακτικές υγιεινής για την υπηρεσία τροφίμων και τη φιλοξενία
3 μονάδες
Το Culinary Arts 113 μελετά τις πρακτικές υγιεινής καθώς επηρεάζουν τη λειτουργία του ατόμου και της εξυπηρέτησης τροφίμων και της φιλοξενίας. Λαμβάνει υπόψη την πρόληψη και τον έλεγχο των προβλημάτων που αντιμετωπίζονται μέσω εμπειριών επισκεπτών και εργαζομένων. Τα θέματα περιλαμβάνουν: πώς να αποτρέψετε και να ελέγξετε παθογόνα, ασφαλείς πρακτικές χειριστών τροφίμων, προστασία των τροφίμων μέσω της ροής του μέσω της εγκατάστασης, συστήματα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων, σύστημα επικινδυνότητας σημείου ελέγχου κινδύνου (HACCP), ολοκληρωμένη διαχείριση παρασίτων, εκπαίδευση υπαλλήλων και κατάσταση και τοπικούς κανονισμούς. Οι μαθητές θα χρησιμοποιήσουν υλικό από το Εθνικό Ίδρυμα Εκπαιδευτικού Ιδρύματος για την ολοκλήρωση του προγράμματος πιστοποίησης ServSafe.
Διάλεξη: 3 ώρες
Προαπαιτούμενο: Κανένα.
Μεταφορά πίστωσης: CSU
CULIN 116 Θεσμικές αγορές για υπηρεσίες φιλοξενίας και φαγητού
(πρώην προμήθεια, αγορά και επιλογή φιλοξενίας)
3 μονάδες
Το Culinary Arts 116 εξετάζει πολιτικές, διαδικασίες και ελέγχους και την εφαρμογή τους στην αγορά εμπορευμάτων και προμηθειών για τις βιομηχανίες τροφίμων και φιλοξενίας, συμπεριλαμβανομένων εξοπλισμού, ειδών σέρβις, επίπλων, ειδών, υπηρεσιών συμβάσεων και τροφίμων και ποτών. Το επίκεντρο αυτού του μαθήματος είναι η βέλτιστη προμήθεια, αγορά και επιλογή πολιτικών και διαδικασιών για τις βιομηχανίες τροφίμων και φιλοξενίας.
Διάλεξη 3 ώρες.
Προαπαιτούμενο: Κανένα.
CULIN 122 Διεθνής μαγειρική
3 μονάδες
Το Culinary Arts 122 είναι μια εισαγωγή στις γαστρονομικές αρχές και τεχνικές που προέρχονται από χώρες σε όλο τον κόσμο. Οι ειδικοί τομείς διδασκαλίας που καλύπτονται περιλαμβάνουν μια επιλογή κατάλληλου εξοπλισμού και σκευών, σωστές μεθόδους προετοιμασίας και διαδικασίες. Τονίζεται επίσης η προετοιμασία και η παρουσίαση των τροφίμων
Διάλεξη 3 ώρες.
Προαπαιτούμενο: Κανένα.
Σημείωση: Αυτό το μάθημα μπορεί να γίνει 4 φορές, δίνοντας έμφαση σε μια διαφορετική κουζίνα κάθε φορά. μπορούν να κερδίσουν έως 12 μονάδες.
CULIN 124 Βασική παρασκευή ψησίματος και επιδορπίων
3 μονάδες
Το Culinary Arts 124 είναι μια επαγγελματική προσέγγιση σε όλες τις πτυχές της ζαχαροπλαστικής που σχετίζεται με τη βιομηχανία τροφίμων. Το μάθημα δίνει έμφαση σε διάφορες μεθόδους προετοιμασίας κέικ, καθώς και τα βασικά της τεχνολογίας ψησίματος. Το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να δώσει στους μαθητές αρκετές γνώσεις για να κατανοήσουν τα έργα της ζαχαροπλαστικής και του αρτοποιείου.
Διάλεξη 3 ώρες.
Προαπαιτούμενο: Κανένα.
Σημείωση: Αυτό το μάθημα μπορεί να πραγματοποιηθεί 2 φορές. μπορούν να κερδίσουν έως 6 μονάδες.
CULIN 212 Εμπορική προετοιμασία φαγητού
5.0 Μονάδες
Το CULIN 212 έχει σχεδιαστεί για φοιτητές που ακολουθούν καριέρα στη βιομηχανία ξενοδοχείων και εστιατορίων. Οι μαθητές θα εργάζονται σε μια εμπορική κουζίνα του ξενοδοχείου όπου θα μάθουν προετοιμασία και παραγωγή τροφίμων μεγάλης κλίμακας.
Διάλεξη 3 ώρες Εργαστήριο 6 ώρες.
Προαπαιτούμενο: CULIN 111.
Συνιστώμενη προετοιμασία: CULIN 112.
CULIN 224 Προηγμένες Τέχνες Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής
5 Μονάδες
Το Culinary Arts 224 επικεντρώνεται σε προηγμένες πτυχές της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής που σχετίζονται με λιανικά ζαχαροπλαστεία, καθώς και με υπηρεσίες τροφίμων σε ξενοδοχεία, εστιατόρια και επιχειρήσεις τροφοδοσίας. Οι μαθητές θα εφαρμόσουν προηγμένες τεχνικές μέσω πρακτικής εργαστηριακής εμπειρίας στην παραγωγή ζαχαροπλαστικής υψηλής ποιότητας, εστιάζοντας σε προϊόντα ευρωπαϊκού στιλ, όπως ζύμη με στρώματα, γλυκά, κέικ, petit, φανταχτερά επιδόρπια, tortes, mousses, σοκολάτα και γλυκά. Η διακόσμηση τονίζεται έντονα.
Διάλεξη 3 ώρες. Εργαστήριο 6 ώρες.
Προαπαιτούμενο: Μαγειρική Τέχνες 124 ή ισοδύναμο.
Ακαδημαϊκό ημερολόγιο
- Εξάμηνο σύστημα (16 εβδομάδες).
- Το Fall Semester ξεκινά στα τέλη Αυγούστου.
- Το εαρινό εξάμηνο ξεκινά στα μέσα Φεβρουαρίου.
- Θερινή περίοδος (μέσα Ιουνίου έως μέσα Αυγούστου.) μαζί με μια βραχυπρόθεσμη χειμερινή συνεδρία έξι εβδομάδων στις αρχές Ιανουαρίου.
Οι νέοι διεθνείς φοιτητές που υποβάλλουν αίτηση απευθείας από το εξωτερικό μπορούν να υποβάλουν αίτηση μόνο για το Φθινόπωρο ή την Άνοιξη. Οι βραχυπρόθεσμες συνεδρίες προσφέρουν περιορισμένο προγραμματισμό τάξεων για "νέους" μαθητές και είναι καλύτερα σχεδιασμένοι για "συνεχιζόμενους μαθητές".
Απαιτήσεις εισδοχής
Μεταγραφές και δίπλωμα γυμνασίου · μέσος όρος βαθμού 2,0 ή "C", εάν πραγματοποιείται απευθείας μεταφορά από κολέγιο ή πανεπιστήμιο με έδρα τις ΗΠΑ. Το TOEFL σκοράρει τουλάχιστον 45 στο iBT ή το IELTS 'band skor' 4,5 ελάχιστο - αν τα Αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα διδασκαλίας. Επίσης, Ένορκο Έντυπο Υποστήριξης & Κατάσταση Τράπεζας και προσωπική έκθεση μιας σελίδας. Η "Υπό όρους Είσοδος" είναι διαθέσιμη για μαθητές χωρίς TOEFL ή IELTS και μεταφορά από ένα πρόγραμμα Γλωσσικής Σχολής.
Προθεσμίες υποβολής αιτήσεων (για αιτούντες στο εξωτερικό)
- 1 Ιουλίου για Φθινόπωρο Εξάμηνο
- 1 Δεκεμβρίου για το εαρινό εξάμηνο ·
- [15 Μαΐου για "Summer Session" - Καλοκαίρι μόνο για φοιτητές που "μεταφέρουν" εντός των ΗΠΑ με ένα τρέχον και έγκυρο έντυπο I-20.]
- Οι προθεσμίες μπορεί να είναι ευέλικτες. επικοινωνήστε με το Διεθνές Γραφείο Φοιτητών για λεπτομέρειες.
Δίδακτρα & Τέλη / Έξοδα διαβίωσης
- Δίδακτρα & Τέλη (Ακαδημαϊκό Έτος 2020-21): 7.581 $ USD (πλήρους απασχόλησης, δύο εξάμηνα).
- Εκτιμώμενα έξοδα διαβίωσης εκτός πανεπιστημιούπολης: 13.000 USD.
- Συνολικό κόστος για την κατάσταση λογαριασμού = 22.965 USD.
- Σημείωση: τα παραπάνω έξοδα υπόκεινται σε περιοδικές / ετήσιες αλλαγές. [Προγραμματίστε ανάλογα τον προϋπολογισμό σας].
- Τα δίδακτρα / τα τέλη καταβάλλονται ανά εξάμηνο κατά την εγγραφή.
- Δεν απαιτείται "Προχωρημένη κατάθεση διδάκτρων".
- Το κολέγιο προσφέρει ένα πρόγραμμα πληρωμών διδάκτρων κάθε εξάμηνο.
Σχετικά με το Σχολείο
Ερωτήσεις
Παρόμοια Μαθήματα
Skills Competency Award in Hospitality Operations Specialist
- Santa Barbara, Ηνωμένες Πολιτείες
Συνεργάτης Επιστήμης στη Φιλοξενία
- Santa Barbara, Ηνωμένες Πολιτείες
Πιστοποιητικό Επίτευξης στη Φιλοξενία
- Santa Barbara, Ηνωμένες Πολιτείες