Συνεργάτης στην Εφαρμοσμένη Επιστήμη, Μαγειρική Τέχνες
Delaware County Community College
Πληροφορία κλειδί
Τοποθεσία πανεπιστημιούπολης
Philadelphia, Ηνωμένες Πολιτείες
Γλώσσες
Αγγλικά
Μορφή μελέτης
Στην Πανεπιστημιούπολη
Διάρκεια
2 - 3 χρόνια
Βήμα
Πλήρης απασχόληση
Δίδακτρα
USD 25.083 / per year
Προθεσμία εφαρμογής
Ζητήστε πληροφορίες
Πρωιμότερη ημερομηνία έναρξης
May 2024
Εισαγωγή
Το πρόγραμμα Culinary Arts προετοιμάζει τους μαθητές για απασχόληση σε διάφορα τμήματα της βιομηχανίας τροφίμων σε θέσεις όπως σεφ εστιατορίου, σεφ δεξιώσεων, σεφ σεφ, διευθυντής κουζίνας, μάγειρας παραγωγής, μάγειρας γραμμής και μάγειρας προετοιμασίας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακαδημαϊκά μαθήματα, ανάπτυξη δεξιοτήτων σε μαθήματα εργαστηρίου κουζίνας και πρακτική εμπειρία πρακτικής άσκησης.
Αποτελέσματα του προγράμματος
Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση αυτού του προγράμματος, οι μαθητές πρέπει να είναι σε θέση να:
- Επίδειξη γνώσης και χρήσης της υπηρεσίας τροφίμων και της γαστρονομικής ορολογίας.
- Αποδείξτε την ικανότητα αναγνώρισης διαφόρων προϊόντων διατροφής και των κοινών χρήσεών τους.
- Επιδείξτε διάφορες μεθόδους μαγειρέματος και κατάλληλες τεχνικές παρουσίασης.
- Αποδείξτε την ικανότητα σωστής χρήσης και φροντίδας για επαγγελματικό εξοπλισμό εξυπηρέτησης τροφίμων και μαγειρικά εργαλεία.
- Παραγωγή τροφίμων που πληρούν τα πρότυπα των εργοδοτών και ικανοποιούν τις απαιτήσεις των καταναλωτών.
- Δείξτε την ικανότητα να παράγετε διάφορες εθνοτικές και τοπικές κουζίνες.
- Επιδείξτε την ικανότητα εφαρμογής αρχών καλής διατροφής στην παραγωγή τροφίμων που ικανοποιούν τις απαιτήσεις των καταναλωτών.
- Επίδειξη γνώσης ασφαλών πρακτικών χειρισμού τροφίμων ·
- Λάβετε πιστοποίηση υγιεινής χειριστών τροφίμων.
- Αναζητήστε επιτυχημένη απασχόληση σε μια μεγάλη ποικιλία εμπορικών και μη εμπορικών υπηρεσιών παροχής τροφίμων ·
- Επιδείξτε αποδεκτές πρακτικές και διαδικασίες που απαιτούνται για τον προγραμματισμό, τη λειτουργία και την τήρηση αρχείων, όπως εφαρμόζονται σε ένα εστιατόριο, μια τροφοδοσία ή μια επιχείρηση εξυπηρέτησης τροφίμων.
Οι απαιτήσεις του μαθήματος είναι διαθέσιμες εδώ . DCCC Culinary Arts "src =" https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/54/54012_rsz_53879_dccc_culinary.jpg "alt =" DCCC Culinary Arts "/>
Delaware County Community College","author_url":"","source":""}" alt="145633_2579-20201118-104903-54013_53874_DCCC_STEM_Complex_south_facade_night_002.jpg" />
Απαιτήσεις εισδοχής
Απόδειξη αποφοίτησης του γυμνασίου
Υποτροφίες Πληροφορίες
Το εκπαιδευτικό ίδρυμα του Delaware County Community College απονέμει περίπου 300.000 $ σε υποτροφίες ετησίως. Κάθε υποτροφία έχει τα δικά της κριτήρια επιλεξιμότητας που καθορίζονται από τον δότη. Η περίοδος αίτησης για υποτροφίες κάθε χρόνο διαρκεί από τα μέσα Φεβρουαρίου έως τα μέσα Απριλίου Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www. DCCC .edu / υποτροφίες .
Ημερομηνία έναρξης
Κάθε εξάμηνο.
- Εξάμηνο πτώσης: Τον Αύγουστο του τέλους.
- Εαρινό εξάμηνο: αρχές Ιανουαρίου.
- Καλοκαιρινό Εξάμηνο: Τέλος Μαΐου
Αποτέλεσμα προγράμματος
Με την επιτυχή ολοκλήρωση αυτού του προγράμματος, οι μαθητές θα πρέπει να είναι σε θέση:
- Επίδειξη γνώσης και χρήσης της υπηρεσίας φαγητού και της μαγειρικής ορολογίας
- Επιδεικνύουν την ικανότητα να αναγνωρίζουν διάφορα προϊόντα διατροφής και τις κοινές χρήσεις τους
- Επίδειξη διαφόρων μεθόδων μαγειρέματος και κατάλληλων τεχνικών παρουσίασης
- Επιδεικνύουν την ικανότητα σωστής χρήσης και φροντίδας επαγγελματικού εξοπλισμού σέρβις τροφίμων και εργαλείων μαγειρικής
- Παράγετε τρόφιμα που πληρούν τα πρότυπα των εργοδοτών και ικανοποιούν τις απαιτήσεις των καταναλωτών
- Επιδεικνύουν την ικανότητα παραγωγής διαφόρων εθνοτικών και τοπικών κουζινών
- Επιδεικνύουν την ικανότητα εφαρμογής των αρχών της καλής διατροφής στην παραγωγή τροφίμων που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των καταναλωτών
- Επίδειξη γνώσης πρακτικών ασφαλούς και χειρισμού τροφίμων
- Λάβετε πιστοποίηση υγιεινής από τους χειριστές τροφίμων
- Αναζητήστε επιτυχημένη απασχόληση σε μια μεγάλη ποικιλία εμπορικών και μη εμπορικών εργασιών υπηρεσιών εστίασης
- Επίδειξη αποδεκτών πρακτικών και διαδικασιών που απαιτούνται για τον προγραμματισμό, τη λειτουργία και την τήρηση αρχείων, όπως εφαρμόζονται σε ένα εστιατόριο, ένα catering ή μια λειτουργία σέρβις εστίασης
Οι απαιτήσεις μαθημάτων είναι διαθέσιμες παρακάτω.
Εκθεσιακός χώρος
Εισαγωγές
Υποτροφίες και Χρηματοδότηση
Delaware County Community CollegeΤο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα απονέμει περίπου $300.000 σε υποτροφίες ετησίως. Κάθε υποτροφία έχει τα δικά της κριτήρια επιλεξιμότητας που καθορίζονται από τον δωρητή. Η περίοδος υποβολής αιτήσεων για υποτροφίες κάθε χρόνο διαρκεί από τα μέσα Φεβρουαρίου έως τα μέσα Απριλίου.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο: