ενδιάμεσο μάθημα μαγειρικής
Le Cordon Bleu Mexico
Πληροφορία κλειδί
Επιλέξτε τοποθεσία
Τοποθεσία πανεπιστημιούπολης
Buenavista, Μεξικό
Γλώσσες
Αγγλικά, Ισπανικά
Μορφή μελέτης
Στην Πανεπιστημιούπολη
Διάρκεια
Ζητήστε πληροφορίες
Βήμα
Πλήρης απασχόληση
Δίδακτρα
Ζητήστε πληροφορίες
Προθεσμία εφαρμογής
Ζητήστε πληροφορίες
Πρωιμότερη ημερομηνία έναρξης
Ζητήστε πληροφορίες
Υποτροφίες
Εξερευνήστε ευκαιρίες για υποτροφίες για να βοηθήσετε στη χρηματοδότηση των σπουδών σας
Εισαγωγή
Μαγειρική φυσικά και ενδιάμεσα
Για να λαμβάνετε ενδιάμεσους μαθήματα που απαιτούνται για την άσκηση του βασικού κύκλου.
Συνεχίζοντας με τις γνώσεις που απέκτησε στο βασικό επίπεδο, το ενδιάμεσο επίπεδο τονίζει κλασική, παραδοσιακές συνταγές και την παρουσίαση των πιάτων και τη σημασία του "mise en δαντέλα» και διοργανώθηκε στην κουζίνα ανακάλυψη νέων μορφών εργασίας παρουσιάζοντας πιάτα.
Πιστοποιητικό Πληροφορίες
- Ημέρες: Δευτέρα, Τρίτη και Παρασκευή
- Ώρες λειτουργίας: οκτώ η ώρα - 14:00 ώρες
- Διάρκεια: 28 συνεδρίες κατά τη διάρκεια μιας συνόδου ανατροφοδότηση και συζήτηση
- Μέθοδος: Πρακτικές και επίδειξης
- Ελάχιστη φοιτητές: 8 μαθητές
- Μέγιστη φοιτητές: 16 μαθητές
Περιλαμβάνει:
- 2 πλήρεις στολές Le Cordon Bleu
- Συστατικά
- Βιβλίο Μαγειρικής
- Μαγειρική Ενδιάμεσο Δίπλωμα
- Τελετή αποφοίτησης
Σχετικά με το Σχολείο
Ερωτήσεις
Παρόμοια Μαθήματα
Εισαγωγή στις Βασικές Αρχές της Γαλλικής Κουζίνας (Πιστοποιητικό)
- Paris, Γαλλία
Εντατικό Επαγγελματικό Πρόγραμμα Γαλλικής Κουζίνας (Πιστοποιητικό)
- Paris, Γαλλία
- Dijon, Γαλλία
Προχωρημένο Επαγγελματικό Πρόγραμμα Γαλλικής Κουζίνας (Πιστοποιητικό)
- Paris, Γαλλία