Keystone logo
Instituto Superior Mariano Moreno - Mariano Moreno Culinary Insititute

Instituto Superior Mariano Moreno - Mariano Moreno Culinary Insititute

Instituto Superior Mariano Moreno - Mariano Moreno Culinary Insititute

Εισαγωγή

Το Ινστιτούτο Mariano Moreno (ISMM) δημιουργήθηκε το 1963 στην πόλη του Μπουένος Άιρες, Αργεντινή. Ιδρύθηκε από τον κ. Roberto Sade, οραματιστή στην ακαδημαϊκή επιχείρηση, το Ινστιτούτο ξεκίνησε ως σχολή δημοσιογραφίας, και έγινε η πρώτη σχολή δημοσιογραφίας στο Μπουένος Άιρες. Πήρε το όνομά του από τον Μαριάνο Μορένο που ήταν ο ιδρυτής της Gazeta de Buenos Aires, της πρώτης εφημερίδας της πόλης.

Το ISMM είναι αφιερωμένο αποκλειστικά σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες και σήμερα αναγνωρίζεται ως ένα από τα κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα της Αργεντινής. Με περισσότερα από 48 χρόνια εμπειρίας, έχει καταφέρει να επεκταθεί σε διάφορους τομείς εκπαίδευσης, όπως Μαγειρικές Τέχνες, Υπολογιστές, Σχεδιασμός Μόδας και Accelerated High School για ενήλικες μεταξύ άλλων.

Από το 2000 το Μαγειρικό Ινστιτούτο Mariano Moreno (MMCI)* θέτει το πρότυπο αριστείας στην επαγγελματική μαγειρική εκπαίδευση, τοποθετώντας τον εαυτό του ως ένα από τα καλύτερα σχολεία στη Λατινική Αμερική. Η αποστολή του MMCI είναι να προωθήσει την παγκόσμια εκτίμηση των μαγειρικών τεχνών και να ενθαρρύνει την αριστεία στην επιχείρηση τροφίμων σε όλα τα επίπεδα.

Κάθε ακαδημαϊκό έτος το Ινστιτούτο Μαγειρικής Τέχνης καλωσορίζει εκατοντάδες ξένους φοιτητές στη θέση του στο Μπουένος Άιρες. Το Ινστιτούτο έχει επίσης δημιουργήσει τέσσερα σχολεία στην Κολομβία και τρία στο Μεξικό, όπου οι γνώσεις και η τεχνογνωσία του έχουν οδηγήσει σε μεγάλη αναγνώριση για το σχολείο και τους αποφοίτους του. Η εξαιρετική φήμη, οι εξαιρετικοί επαγγελματίες και οι εγκαταστάσεις του επέτρεψαν τη συνεργασία με διεθνώς αναγνωρισμένες σχολές μαγειρικής, όπως το "Paul Bocuse Lyon Culinary Arts Institute". Διεθνείς συνεργασίες όπως αυτή επιτρέπουν στους μαθητές του να συμμετέχουν σε πιο διαφορετικές πολιτισμικές εμπειρίες και να τους εκθέσουν στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό επιχειρηματικό κόσμο.

Το MMCI θα παρέχει ολοκληρωμένη εκπαίδευση στην κουζίνα και τη ζαχαροπλαστική σε επαγγελματίες και λάτρεις της μαγειρικής. Το πρόγραμμα σπουδών βασίζεται στην ευρωπαϊκή κουζίνα με έμφαση στις γαλλικές, ιταλικές και ισπανικές τεχνικές. Εκτός από αυτές τις κλασικές μεθόδους μαγειρέματος, θα εξερευνήσει επίσης την αμερικανική τοπική κουζίνα, την ασιατική κουζίνα και τις τελευταίες τάσεις, συμπεριλαμβανομένης της Μοριακής Γαστρονομίας, προετοιμάζοντας τους μαθητές της για μια διεθνή καριέρα στη βιομηχανία τροφίμων. Οι μαθητές θα εκπαιδευτούν δίπλα σε πλοιάρχους της τέχνης που μοιράζονται τις εμπειρίες τους από τον κόσμο και τους ενθαρρύνουν να αναπτύξουν δημιουργικότητα και πρωτοτυπία.

Το πρόγραμμα μαγειρικής τέχνης θα σας δώσει την ευκαιρία να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας μέσω επίδειξης που ακολουθείται από πρακτική εφαρμογή σε επαγγελματικά εξοπλισμένες κουζίνες. Ως μέρος αυτού του δυναμικού περιβάλλοντος, οι μαθητές βυθίζονται στον κόσμο της μαγειρικής και της φιλοξενίας, περνώντας σημαντικό χρόνο στην κουζίνα εφαρμόζοντας δεξιότητες και τεχνικές.

Τοποθεσίες

  • Mariano Moreno

    Mariano Moreno, Αργεντινή

    Ερωτήσεις